Header Brannspillet
*  Hovedside
*  Om spillet
*  Bildeguide
*  FAQ
*  Spillerkort
*  Kjøp
*  Turnering
*  Kontakt
*  Historien
 
Toro
nitten63.no
Sist oppdatert
24.06.09
 

Brannspillturneringer

Vi arrangerer innimellom uhøytidlige turneringer i Brannspillet. Turneringene er for alle som vil ha det litt moro og det er ikke nødvendig å kunne spillet på forhånd for å delta.


Neste turnering

Dato: ikke bestemt
Tid: kl 18:00
Sted: Aspendos kafe
Påmelding: Ved oppmøte
Antall per lag: 1-3
Deltageravgift: Nei, er gratis!Kveldsturneringer - Om du vil delta, men ikke kan spillet

Dersom du har lyst til å delta i turneringer, men ikke har spillt Brannspillet før finnes det flere muligheter:
  • Du kan møte opp i god tid før turneringen starter for å lære spillet.
  • Du kan du ta hjelpetrenerrollen på et lag hvor en annen person behersker spillet.
  • Du kan rett og slett å ringe Frode (en av karene bak Brannspillet), på telefon 930 26 231 for å avtale tid og sted, så stiller han med godt humør og et Brannspill. Da har du en fin mulighet til å finne ut om du synes Brannspillet er moro og om du vil delta i turneringen.

Superglad vinner av høstturneringen 2006
Så glad ble "Vinnaren" da han vant Høstturneringen 2006


Turneringsoppsettet

Om ikke begge lag er enige om noe annet spiller man med alle reglene (dvs også med frispark, gule og røde kort, skader, innlegg, offside og langpasning). Dere kan selvfølgelig kikke i reglene eller spørre motspillerne eller turneringslederen om dere lurer på noe underveis. Turneringen blir avholdt i en uhøytidelig atmosfære

Det blir 3 innledende kamper som varer 35 minutter med ca et kvarters pause mellom kampene. Om lagene ikke er enig om hvem som skal være trener for hvilket lag (gullaget fra 63 eller cupfinalelaget fra 2004) trekkes dette.Poengberegningen for hver runde er som følger:
  • Seier - 3 poeng
  • Uavgjort - 1 poeng
  • Tap - 0 poeng

Poengene for de tre rundene summeres og de to lagene med flest poeng går til finale og de to lagene med tredje mest og fjerde mest poeng spiller bronsefinale dersom det er stemning for det. Dersom det står likt på poeng etter innledende runder avgjøres utfallet av (i denne rekkefølge):

  • eventuelt innbyrdes oppgjør
  • målforskjell
  • antall scorede mål
  • terningkast.

Er det uavgjort etter full tid i finale eller bronsefinale avgjøres det hele på straffesparkkonkurranse (eventuelt blir det først en 10 minutter ekstraomgang om det er stemning for det)

Dersom det blir akkurat 8 lag, deles lagene inn i to grupper av 4 lag hvor alle møter alle innad i gruppene. Vinnerne i gruppene går til finale, toerne til bronsefinale


Tidligere turneringer